Maatwerk- en in-companytrajecten

Het brede opleidingsassortiment van NTI Zakelijk is bij uitstek geschikt om aan de opleidingsbehoeften binnen uw bedrijf te voorzien. Daarnaast zorgen de Blended Learning-studiemethode en de voordelige studiekosten ervoor dat NTI Zakelijk de ideale partner in scholing is voor uw bedrijf.

Dankzij de uitgebreide maatwerk- en in-companymogelijkheden kan het opleidingsprogramma nog beter worden afgestemd op de wensen en behoeften van uw organisatie en werknemers. Aan een opleiding van NTI Zakelijk kunnen ‘op maat’ bijvoorbeeld extra lesdagen en examens op locatie worden toegevoegd. Hierdoor kan een opleiding nog sneller worden doorlopen. Het is ook mogelijk om in overleg met NTI Zakelijk bedrijfsspecifieke informatie toe te voegen aan het lesmateriaal, zodat uw medewerker een opleiding volgt, volledig aangepast aan uw bedrijf en/of branche.

NTI Zakelijk geeft graag samen met u, invulling aan de opleidingsbehoeften binnen uw bedrijf. Op basis van een zorgvuldige analyse van de opleidingsbehoefte en een intakegesprek met de deelnemers van uw bedrijf, vult NTI Zakelijk de opleidingsbehoefte flexibel en efficiënt in.

Klik hier om contact op te nemen met NTI Zakelijk.

maatwerk